Джипове – детски играчки поставиха снощи пред сградата на Министерския

...
Джипове – детски играчки поставиха снощи пред сградата на Министерския
Коментари Харесай

Подариха джипове-играчки на Борисов

Джипове – детски играчки сложиха нощес пред постройката на Министерския съвет протестиращите против кабинета на Бойко Борисов и против основния прокурор Иван Гешев, съобщи Българското национално радио. Идеята е „ министър председателят да има на какво да се вози и откакто подаде оставка и да може да продължи да открива пътища пред себе си “. Джиповете са дребни, оповестиха от „ Отровното трио “, с цел да подхождат на морала на министър-председателя, пердаде Българското национално радио.

По пътя към Орлов мост, в границите на обичайното шествие, протестиращите направиха символен жест - всеки можеше да възпламени восъчна свещ пред постройката на Министерския съвет, с цел да може „ пламъкът на свещта да разцепи мрака, открит от това държавно управление “. Свещите са направени от майки на деца с увреждания, чийто палатков лагер е ситуиран в така наречен „ триъгълник на властта “.

„ Президентът е прав. Пътят към новата Конституция минава през оставките на Бойко Борисов, както и на основния прокурор Гешев, което значи, че в действителност това Народно заседание би трябвало да приключи мандата си предварително “, споделиха протестиращи пред „ Хоризонт “.

„ Силно се надявам да се случи и го искам с цялото си сърце. Чувствам се дебитор на тези деца - интелигенти, образовани, които започнаха битката “, съобщи различен участник пред БНР.

„ Те разчитат да заметат следите от закононарушенията, да спихне всенародния възторг, само че това, несъмнено, няма да се случи “.

Остават трите палаткови лагера - при Ларгото, на Орлов мост и до Софийския университет.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР