ДЖИПКАТА е вече символът на ЕНП. Това написа във Фейсбук

...
ДЖИПКАТА е вече символът на ЕНП. Това написа във Фейсбук
Коментари Харесай

Георги Марков: Джипката на Бойко вече е символът на ЕНП

" ДЖИПКАТА е към този момент признакът на ЕНП ". Това написа във Facebook депутатът от ГЕРБ Георги Марков, който е прочут със буйната си поддръжка за българския министър председател и неговия маджарски сътрудник Виктор Орбан. Преди ден евродепутатите на Орбан бяха изхвърлени от групата на Европейската национална партия, което провокира съществени страсти у Георги Марков.

" Бойко, честито! Вече си СТАРЕЙШИНA на ЕНП! Приятели, Господ е с Бойко, по тази причина построи толкоз църкви. Орбан, както към този момент предсказах, излезе от ЕНП. Меркел слиза от сцената на канцлер, а не от дълго време и от партиен водач. Нашият Бойко става СТАРЕЙШИНА на ЕНП. Най-дълго управлявалият и с най-вече победи. ДЖИПКАТА свърши огромна работа. ДЖИПКАТА е към този момент признакът на ЕНП ", разгласи Марков.

Всичко това беше оповестено, до момента в който политическите анализатори на ЕНП към момента проучиха предходния щастлив зов на Георги Марков във Facebook отпреди ден: " Виктор Орбан напуща ЕНП! Слава Богу! "

Повърхностният разбор демонстрира, че Господ е по едно и също време с Бойко, който е станал старейшина и знак на ЕНП, само че и с Орбан, който се е отървал от " неолибералното и олевяло ЕНП "

" Приятели, трите милиона гласоподаватели на Виктор Орбан са във екстаз. Партията " ФИДЕС” напуща неолибералното и олевяло ЕНП (Европейската национална партия). Това ЕНП не е това ЕНП. ЕНП-то на великия обединител на Германия Хелмут Кол, на Жак Ширак, на Хосе Мария Аснар, на Едмунд Щойбер. Това не е ЕНП-то, което, водено от Мартенс и Орбан - като негов заместник-председател, имаше 270 евродепутати и 16 министър председатели. Днес, при либерала Доналд Туск и брюкселския баварец Вебер, ЕНП има със 100 евродепутати по-малко и с 10 министър председатели по-малко ", изясни Марков.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР