Джипът все още не е намерен към този момент, в

...
Джипът все още не е намерен към този момент, в
Коментари Харесай

Плевнелиев проговори за откраднатия джип: Крадците са брутални, действали са посред бял ден

" Джипът към момента не е открит към този миг, в който беседваме. Дали сме късмет на институциите да си свършат работата, само че към този миг те остават длъжници на жителите ".

Така някогашният президент (2012-2017 г.) Росен Плевнелиев проговори пред " Блиц " за драмата с откраднатия на брачната половинка му джип БМВ X5 от Ринг Мол на Околовръстното шосе в столицата. Припомняме, че закононарушението се разигра в събота измежду бял ден на паркинга на комерсиалния обект.

" Крадците са брутални. Действали са измежду бял ден. Не мога да си обясня по какъв начин може да бъде откраднат автомобил в светлата част на деня и то в извънредно посещаван мол ", съобщи Плевнелиев.

" Моята брачна половинка Десислава изясни в детайли за кражбата по малкия екран. Целта на нейното изявление беше да се помогне превантивно, с цел да не се повтарят толкоз нагли обири, както стана с нейния джип. Мисля, че стана добре, че Десислава даде гласност на този случай, тъй като по-късно с нас се свърза вълна от хора, които ни описаха, че са станали жертви на сходно безсрамие ", акцентира Росен Плевнелиев.

" Не би трябвало да оставаме безучастни към сходен жанр прояви. Крадците в действителност са постъпили брутално. Това на процедура значи, че никой от нас не е застрахован от посягане. Та те могат откраднат даже джипа на президент пред очите на милиони ", не скри възмущението си Плевнелиев.

Предишният президент се надява, че Министерство на вътрешните работи ще си свърши работата и злосторниците ще бъдат задържани и предадени на съд.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР