Джипът на Росен Плевнелиев е бил откраднат пред очите на

...
Джипът на Росен Плевнелиев е бил откраднат пред очите на
Коментари Харесай

Крадци задигнаха джипа на Росен Плевнелиев пред очите на Деси Банова

Джипът на Росен Плевнелиев е бил откраднат пред очите на брачната половинка му Десислава Банова от под земята паркинг в столичен мол, оповестява " Нова ".

" Случката се разиграла в събота в мол на околовръстното в София. Около 15,45 ч Банова паркирала колата и, вървейки към входа на мола, чула сигнала за заключване на колата. " Говорех по телефона, когато един мъж с голяма раница на гърба много надменно се бутна най-малко 3 пъти в мен. Може би, в случай че не говорех по телефона, щях да отвръщам много по-бързо, тъй като бях чувала за сходна скица. Влизайки, не видях мъжа да влиза в мола с мен, и усетих, че нещо се случва. Върнах се - видях го, че той се насочва към моята кола. И видях по какъв начин тя се отдалечава и излиза от паркинга с различен водач ", описа Банова пред Нова телевизия.

Той, бутайки се в мен, се пробва да прихване сигнала на ключа. Другото лице, което седи до колата, влиза в нея и потегля гладко, изясни схемата тя.

Още на първата минута 112 бяха известени за кражбата. Потресаващо е, че това е четвъртия случай за последния месец в този мол. Абсолютно безнаказано и безочливо, пред камерите, разяснява Банова.

6 минути след кражбата - в 15,56 ч, крадците заглушават джипиес сигнала до застрахователната компания и този до приложението в моя телефон, описа още Банова. Последно видяла колата си на околовръстното.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР