Джипът на Антон Петров-Хамстера, който загина снощи в Рила, е

...
Джипът на Антон Петров-Хамстера, който загина снощи в Рила, е
Коментари Харесай

Как загина Антон Петров – Хамстера?

Джипът на Антон Петров-Хамстера, който почина нощес в Рила, е паднал в 100-метрова бездна, оповестява БГНЕС.

Към 21 ч. нощес няколко джипа, измежду които и този на Антон Петров, се връщат по черен път към гр. Рила в м. Илийна река, вдясно от Рилския манастир.

По неизяснени още аргументи Петров губи ръководството на джипа, който пада в 100-метрова бездна. Следващите го стопират и се пробват да доближат до Петров. Тъй като пропастта е дълбока и скалиста, неколцина падат, получавайки контузии. Започва частна избавителна акция, в която вземат участие другари на Петров, както и предприемачи от цялото Рилско корито, за които той е покровител.

Едва към 21.45 ч. участниците в " акцията " подават сигнал на тел. 112 за случая и за четирима потърпевши. Към Илийна река са изпратени три коли за спешна помощ от Благоевград, гр. Рила и Дупница.

Те обаче са спрени в м. Бричебор, където се събират Рилска и Илийна река, защото в региона има 15-на МПС на приятелите на Петров, предава лупа.бг. Впоследствие двама от потърпевшите са превозени за Пирогов с частни коли за спешна помощ, също извикани на местопроизшествието.

Антон Петров беше е един от арестуваните от групата за отвличания " Наглите ". Сочен е за доближен на някогашния консултант на ДАНС Алексей Петров. Беше и измежду обвинените по делото " Октопод ", само че преди две седмици беше оправдан. След софийския интервал той се открива в родния си град Рила, където става локалният покровител. 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР