. Джипът му се е обърнал по време на офроуд

...
. Джипът му се е обърнал по време на офроуд
Коментари Харесай

Страховити подробности за смъртта на Хамстера, джипът е паднал в 100-метрова пропаст

 . Джипът му се е обърнал по време на офроуд каране и е паднал в бездна. Има жертва и трима потърпевши. Източници от полицията са удостоверили самоличността на починалия. 

Сега стана ясно, че към 21,00 часа нощес няколко джипа, измежду които и този на Антон Петров, се връщат по черен път към град Рила в м. Илийна река, вдясно от Рилския манастир.

По неизяснени още аргументи Петров губи ръководството на джипа, който пада в 100-метрова бездна.

Следващите стопират и се пробват да доближат до Петров. Тъй като пропастта е дълбока и скалиста, неколцина падат, получавайки контузии.

Започва частна избавителна акция, в която вземат участие другари на Петров, както и предприемачи от цялото Рилско корито, за които той е покровител.

Едва към 21.45 ч. участниците в " акцията “ подават сигнал на телефон 112 за случая и за четирима потърпевши, заяви БГНЕС. Към Илийна река са изпратени три коли за спешна помощ от Благоевград, Рила и Дупница.

Те обаче са спрени в м. Бричебор, където се събират Рилска и Илийна река, защото в региона има 15-на МПС на приятелите на Петров.

Впоследствие двама от потърпевшите са превозени до " Пирогов " с частни коли за спешна помощ, също извикани на местопроизшествието.

Цяла нощ екипи на полицията са правели оглед на мястото, което е високо в планината.

Антон Петров е знакова фигура в престъпния свят в последните няколко години. Родом от град Рила, притежател е на няколко компании. Той е един от арестуваните от групата за отвличания " Наглите ". Сочен е за доближен на някогашния консултант на ДАНС Алексей Петров. Беше и измежду обвинените по делото " Октопод ", само че преди две седмици беше оправдан.

След софийския интервал Хамстера се открива в родния си град, където става локалният покровител.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР