Джип влезе в морето на плаж Болата, съобщи Нова телевизия

...
Джип влезе в морето на плаж Болата, съобщи Нова телевизия
Коментари Харесай

Джип влезе в морето на плаж „Болата”

Джип влезе в морето на плаж „ Болата ”, заяви Нова телевизия след сигнал на фен, станал очевидец на случилото се. Според фена притежателят на джипа е влезнал с него във водата, с цел да изтегли лодката си.

„ Тук се касае за персоналната отговорност на хората, които си разрешават това ”, разяснява кметът на Каварна Нина Ставрева, като тя добави, че в общината няма подаден сигнал за сходна преживелица и че контролиращият орган в такива обстановки е Регионална инспекция за опазване на околната среда – Варна.

„ Община Каварна направи стъпки още през 2007 година този плаж да излезе от границите на резерват „ Болата ”. За да се регламентира най-сетне неговото стопанисване и да има ясни правила, които да се съблюдават, както и ефикасни санкции, с цел да не се позволява това ”, добави Ставрева.

Припомняме, че предишния месец джип затъна в морето на плаж „ Перла ” край Приморско и се наложи да бъде изтеглен с тежка техника. Според очевидци притежател на джет се опитал да го вкара в морето през специфичен кулоар, само че не решил до къде да влезе с колата.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР