Джип Тойота Ленд Крузър Прадо, в който е пътувала Дария

...
Джип Тойота Ленд Крузър Прадо, в който е пътувала Дария
Коментари Харесай

Кървав атентат срещу идеолога на Путин, убиха дъщеря му

Джип Тойота Ленд Крузър Прадо, в който е пътувала Дария Дугина, 30-годишната щерка на съветския расистки и неофашистки мъдрец Александър Дугин, е бил взривен край село Болшие Вяземи в Московска област, оповестяват няколко съветски канала в "Телеграм ". Младата жена, дъщеря на идеолога на путлерофашизма, е починала на място.
Александър Дугин е определян като "философа на съветския свят ", извънредно непосредствен до Путин. Дария Дугина неотдавна беше включена в листата със наказания на Обединеното кралство.
По първична информация колата се е взривила в придвижване.
Цигуларят Пьотр Лундстрем заяви, че Дария Дугина се прибирала от патриотичния фестивал "Традиция " в Подмосковието, където философът е изнесъл лекция за "метафизичния дуализъм на историческото мислене ", самият Дугин е трябвало да пътува в същата кола, само че се е случило по този начин, че се е качил в друга ", написа той.
Александър Дугин е мъдрец и политолог, който пропагандира концепциите на "евразийството " - основаването на свръхдържава посредством интеграция на Русия с някогашните руски републики. Александър Дугин неведнъж е именуван от западните медии "Мозъкът на Путин " и "Путиновия Распутин ".
"Специалната интервенция на Русия в Украйна е предизвикателство за еднополюсния свят, тя ще докара до нов международен ред " - това са думи на Дугин, който е точно индивидът, измислил по този начин обичания на Стефан Янев, Дърева и Карбовски термин.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР