Джип „Мазда“ и такси се помляха на кръстовището на улиците

...
Джип „Мазда“ и такси се помляха на кръстовището на улиците
Коментари Харесай

Брутално: Шофьорка помля такси с малко дете в Пловдив

Джип „ Мазда “ и такси се помляха на кръстовището на улиците „ Хан Пресиян “ и „ Златю Бпяджиев “, оповестява „ Марица “. Зверският конфликт стана към 14 часа.

Зад кормилото на джипа е жена на към 50 години. Тя караше по ул. „ Хан Пресиян “ в нарушаване, защото няма прво да се движи в тази посока. На кръстовището лиши преимуществото на таксито и напряко се вряза в него. В жълтата кола, която е с номер 6665, с изключение на водача, има и двама пасажери – майка с малко дете.

Жената от таксито е потърпевша леко от удара – има разцепване на веждата. И тя, и детето й са в потрес от случилото се. За наслада, на момиченцето му няма нищо. На място към този момент има кола за спешна помощ. Очаква се идването на полиция.

Зверският конфликт изкара живеещите в близост на улицата. Служители от частната лаборатория, която се намира на метри от случая, първи се притекоха на помощ.

Шофьорката на джипа показва надменно държание. „ Кой им дава книжки на тези? “, викаше майката. Ако ударът беше по-силен, можеше да има и жертви, разясняват очевидци на конфликта.

Предстои полицията да направи оглед и да каже тежката си дума за това чия е виновността.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР