Джип Land Cruiser Prado, в който е пътувала Дария Дугина,

...
Джип Land Cruiser Prado, в който е пътувала Дария Дугина,
Коментари Харесай

Взривиха Дария Дугина, дъщеря на мракобесния идеолог на Путин Александър Дугин

Джип Land Cruiser Prado, в който е пътувала Дария Дугина, 30-годишната щерка на съветския мъдрец Александър Дугин, е бил взривен край село Болшие Вяземи в Московска област, заяви съветският Телеграм канал Baza.

По свидетелства на очевидци, колата Toyota Land Cruiser Prado се е взривила в придвижване. Руският вестник " Комерсант " пръв удостовери новината, като заяви, че полицията е на мястото на случая и че аргументите за него се проверяват.

Дария Дугина се прибирала от патриотичния фестивал " Традиция " в Подмосковието, където философът е изнесъл лекция за " метафизичния дуализъм на историческото мислене ".

Дугин е създател на самодейността " Руский мир " - културно-цивилизационна, геополитическа и религиозна идея, която се трансформира в държавна идеология и залегна в милитаристичната и експазионистична външна политика на Кремъл.

Александър Дугин пропагандира концепциите на " евразийството " - основаването на свръхдържава посредством интеграция на Русия с някогашните руски републики. Дугин е възприеман от западните медии като основния идеолог на военнопрестъпника Владимир Путин.

Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР