Джип Land Cruiser Prado, в който е пътувала Дария Дугина,

...
Джип Land Cruiser Prado, в който е пътувала Дария Дугина,
Коментари Харесай

Край Москва взривиха дъщерята на идеолога на „руския свят“ Александър Дугин

Джип Land Cruiser Prado, в който е пътувала Дария Дугина, 30-годишната щерка на съветския мъдрец Александър Дугин, е бил взривен край село Болшие Вяземи в Московска област, оповестяват няколко съветски канала в " Телеграм ". По тяхна информация Дария Дугина е починала на място.

Александър Дугин е определян като " идеолог на съветския свят ", непосредствен до Путин. Дария Дугина неотдавна беше включена в листата със наказания на Обединеното кралство.

По първична информация колата се е взривила в придвижване.

Цигуларят Пьор Лундстрем заяви, че Дария Дугина се прибирала от патриотичния фестивал " Традиция " в Подмосковието, самият Дугин е трябвало да пътува в същата кола, само че се е случило по този начин, че се е качил в друга ", написа той.

Ето някои от изявленията на Дугин и неговата щерка:

" Специалната интервенция на Русия в Украйна е предизвикателство за еднополюсния свят, тя ще докара до нов международен ред " - Дугин.

" Не можем да загубим тази война. В противоположен случай целият свят ще се трансформира в огромен пожар " - Дугин.

" Нашите бойци няма да се върнат вкъщи, до момента в който не бъдат унищожени цели в цялата страна и не бъде открита сигурност, или до момента в който Зеленски не се съобщи " - Дугин.

" Процесът на отрезвяване на Европа ще бъде доста мъчителен, може би даже революционен. Отношението към Украйна ще стане по-неутрално, само че ще остане предубедено. Политиците ще се опитат да запазят салдото и да водят разговор, може би не директно, а посредством неутрални страни, да вземем за пример посредством Турция " - Дугина.

" Западните политици стопираха да повдигат тематиката за мирните договаряния. За тях има единствено нападателна поддръжка за киевския режим, който изживява последните си дни " - Дугина.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР