Джинсите са универсална дреха в гардероба, която ще изглежда страхотно

...
Джинсите са универсална дреха в гардероба, която ще изглежда страхотно
Коментари Харесай

Дънки за жени над 40 години 2019: 5 модела, които трябва да имате във вашия гардероб!

Джинсите са универсална дреха в дрешника, която ще наподобява ужасно в облика на всяка една жена, без значение от нейната възраст. Най-важното тук е да изберете верния модел, тъй че фигурата ви да наподобява оптимално ефектно в дънките, а визията да не излиза отвън границите на стила.

Това предписание е изключително използвано за дами, които са минали прага на 40-годишна възраст. Ще разгледаме какви главните типове дънки има, какви разновидности идеално ще паснат на дамите над 40 години, както и какъв цвят деним да изберем.

Избираме верния модел

Жените над 40 години много мъчно си избират подобаващи дънки, които оптимално добре ще им стоят. Но макар тези компликации, не си коства да се отказвате от джинсите. На актуалния пазар има доста универсални модели, които ще паснат отлично на дама от всяка възраст. Нека разгледаме главните стилове:

 

Скини дънки. Прилепналата кройка на дънките съвършено ще паснат на всяка фигура, само че по-ефектно в тях ще наподобяват стройните дами или дамите с фигура вид „ песъчлив часовник “. Скини дънките придават съвременен тип и обезпечават улеснение в всекидневието. Комбинират се с лекост със спортно-елегантни облекла и обувки.

Бойфренд дънки. Тези дънки ще паснат на дами над 40 години, единствено в случай че са лишени от захабен резултат и дупки. Основното предписание е да изберете минималистични модели с висока талия и скъсена дължина на крачолите. Този вид най-добре ще се съчетае с обувки на ток.

Класическа права кройка. Експертите в света на модата и хубостта считат класическите прави джинси като най-оптимални за дами над 40 годишна възраст. И не инцидентно. В последна сметка правата кройка стои прелестно както в бизнес стила, по този начин и във всекидневния жанр. Можете да създадете неповторимо женствена и елегантна визия. Но не забравяйте вярно да изберете и другите детайли. Класическите дънки отлично се съчетават със светли блузи, блейзери или жилетки.

Разкроени дънки. Не би трябвало да се не помни и за дънките с разкроени модели. През 2019 година специалистите поучават да насочите вниманието си към разкроените дънки с висока талия и скъсена дължина на крачолите. Страхотно се съчетават както с балеринки, по този начин и с забавни модели обувки и сандали.

Избираме верния цвят на дънките

При избора на джинси би трябвало да се обърне внимание и на цвета им. Стилистите поучават да обърнете внимание на универсалния типичен наследник или бял. Можете също да погледнете моделите на дънки в сини нюанси. Но ние съветваме дамите над 40 години да се откажат от черното, тъй като тъмните нюанси извънредно състаряват.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР