Джинсите са от малкото дрехи, които можем да носим във

...
Джинсите са от малкото дрехи, които можем да носим във
Коментари Харесай

Пет типа джинси, които ни трябват през есента

Джинсите са от дребното облекла, които можем да носим във всеки сезон. Това пък идва с спомагателния бонус, че не ни се постанова да купуваме " фешън " модели непрекъснато. И въпреки всичко есента се задава, а с нея - и релативно нови трендове при денима.
Прочетете още
" Относително ", тъй като няма нищо изненадващо - кройките и цветовете, които шестваха по улиците в последните месеци, са все по този начин настоящи. Ето петте трендове съгласно Who What Wear.

Широки и все по-широки
   View this post on Instagram   



 

Дойдоха ни като глътка пресен въздух след скини манията. И несъмнено необятните джинси са ни обичани и ни дават повече независимост. За есента бихме ги съчетали с грациозен тренчок и мокасини.

Тъмни и елегантни
   View this post on Instagram   



 

Забравяме за избелелите и протрити джинси, както и за скъсаните. Ред е на изглеждащите безупречно тъмносини с права линия, които несмущаемо можем да носим и на вечерно празненство да вземем за пример.

Джинсови поли
   View this post on Instagram   



 

Завърнаха се отпреди няколко десетилетия с цялостна мощ и очевидно няма да си вървят. Полите от деним са идеални и за есента, стига да са с миди или макси дължина.

Ниска талия
   View this post on Instagram   



 

Още едно завръщане от началото на 2000-те години - суперниската талия се настанява и при джинсите, за благополучие или злощастие.

Изцяло джинсова визия

 
   View this post on Instagram   

Преди години правилото гласеше в никакъв случай да не носим джинси с джинсово яке или джинсова риза. Е, правилото през днешния ден е противоположното. Можем да ги съвместим в безусловно идентичен колорит на синьото или да поиграем с контрастите, да вземем за пример черни джинси и светлосиньо яке.

 

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР