Джино Бианкалана упорито твърди, че не се казва Гино Ташев,

...
Джино Бианкалана упорито твърди, че не се казва Гино Ташев,
Коментари Харесай

Джино Бианкалана стана тираджия в Америка

Джино Бианкалана настойчиво твърди, че не се споделя Гино Ташев, а Георги. „ Георги съм, само че преди 20 години бях женен за италианка и по този начин всички започнаха да ми споделят Джино ” – прям е Бианкалана, чиято същинска фамилия е Ташев. Според хора, които познават фамилията му обаче, той не споделя истината. Казвал се Гино, само че се представял за Георги.

Риалити героят призна, че и до през днешния ден работи като водач на камион в Америка. „ Когато ми свършат парите в България, отивам в Америка и карам камион. Да, работя като камионджия ” – съобщи някогашният на фолк певицата Джена пред Йонислав Йотов –Тото. Джино разкри, че повода да стои в България е брачната половинка му Кристиана Канева, тъй като родителите й били вложили доста пари и връзки, с цел да стане доктор и не може да я накара да се откаже от специалността си и да замине за Съединени американски щати, където да стартира от нулата. Бианкалана и Кристиана имат дъщеричка Данаила, която се роди при започване на 2023 година

Преди няколко години Джино влезе в ресторантьорския бизнес, влагайки всичките си спестявания в тузарско заведение. Ковид рецесията обаче го закопа. Въпреки сериозното положение на фамилния бюджет Джино не се отхвърля от първокласните си коли, които гълтат съществена част от приходите му. Заради това му се постанова от време на време да върви да работи като интернационален водач в Съединени американски щати.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР