Джино Бианкалана призна, че е скъсал джоба и разказите за

...
Джино Бианкалана призна, че е скъсал джоба и разказите за
Коментари Харесай

Джино Бианкалана призна: Беден съм като църковна мишка!

Джино Бианкалана призна, че е скъсал джоба и разказите за доста му пари към този момент са с изтекла отминалост, научи HotArena.

Миналогодишният победител от „ ВИП Брадър “ съобщи в прав текст на собствен почитател, че е безпаричен като църковна мишка, писа „ Уикенд “.

Преди дни Джино се похвали със фотография на новото си гадже – лекарката Кристиана Канева , като под фотоса не стопираха да хвалят влюбената двойка. „ Дано е с теб в действителност поради любовта, а не поради парите “, написа почитател в обществената мрежа под фрагмента, само че поамериканченият българин бързо му отговори: „ Брат, аз пари нямам и тя доста добре знае това “.

Смуглият плейбой разсмя част от почитателите си с признанието, тъй като множеството не имат вяра, че е закъсал за пари, изключително с метода си на живот, който показва. Бианкалана се скъсва да демонстрира маркови дрешки, сакове, часовници за няколко хиляди евро и висок стандарт на живот.

Повече от две години вървят клюки, че точно безпаричието е основната причина Гино Ташев да е прибере в България, както и да взе участие за повторно като съквартирант в Къщата. Поради интервенциите на крайници му се е наложило да се раздели с много средства, а от фамилния му бизнес в Америка нищо не остана, откакто родителите му също се прибраха у нас и откакто татко му неотдавна умря.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР