Джино Бианкалана не веднъж, а цели два пъти стана любимата

...
Джино Бианкалана не веднъж, а цели два пъти стана любимата
Коментари Харесай

Джино и любимата му се похвалиха с първи нов дом! Вижте луксозното жилище!

Джино Бианкалана не един път, а цели два пъти стана обичаната звезда на България във VIP Brother. И аргументите за това не бяха едвам или две. След излизането си от Къщата обаче Джино продължи живота си постарому, до момента в който в живота му не се появи хубавицата доктор Кристина Канева.

Виж още: Джино безапелационен: Ще предлага на Кристиана, ето каква ще е сватбата им!

Двамата са сгодени, а съгласно родни таблоиди чакат и първото си дете. От скоро обаче имат и още нещо общо дружно - собствен личен дом. С придобивката двамата се похвалиха в общия си Instagram профил:

Виж още: Джино и обичаната му с значима стъпка, звездата се похвали в Instagram

" Нашият първи дом дружно ", написаха двамата под видеото, от което се вижда, че става въпрос за в действителност нов, съвременен и първокласен дом. 

Виж още: Думите, които всяка жена би трябвало да чуе: Джино Бианкалана за любовта си

Наскоро Джино се похвали и с друга облага. Отвори лично заведение в София. Последователите им пожелават доста триумф в новото начинание, а в новия дом - доста мир, съгласие и обич.

Виж още: Джино с прочувствено самопризнание в Instagram! Проговори за Кристиана

" Като я видях за първи път, знаех, че тя е моят човек. Никога не съм обичал по този начин. Виждам живота си с този човек и с никой различен. Тя за мен сега е всичко ", показа за Кристина преди време Джино.

" Това е ангелът, който ми е изпратил баща. Тя е обективна и ми припомня за него ", призна Джино в прочувствено изявление пред Мон Дьо.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР