Джино Бианкалана не е претърпял катастрофа в Чикаго. Според клюката

...
Джино Бианкалана не е претърпял катастрофа в Чикаго. Според клюката
Коментари Харесай

Каналът Избълва! Истината За Джино Ще Ти Изправи Косата! Не Е Претърпял Катастрофа, Та Той Е Бил

Джино Бианкалана не е претърпял злополука в Чикаго. Според клюката той е взел участие в проведена незаконна група, която източвала кредитни карти в Чикаго. Така настояват анонимни източници от Чикаго.

Джино, чието същинско име е Георги Георгиев Ташев е бил част от тази тайфа, която била разрушена преди три години.

По това време били задържани тридесетина индивида, като половината от тях са били българи. Престъпниците били хванати посредством къртица, която изпяла всичко на познавач ченгетата. Според мнозина точно този изменник е бил Джино.

Така той откупил свободата си да не лежи в пандиза. Само година след познавач акцията на ФБР някогашният избраник на Джена се завърна в родината си. Тогава той влезе в Къщата на Вип Брадър 2015 и стана победител, написа Разкрития.ком.

Групата е известна. Неин лидер е не безизвестния Георги Мартов, прочут измежду подземния свят като Мицубишито. Той също е задържан през 2014 година. Именно той, дружно със брачната половинка си Теменуга Колева и още над тридесетина души, доста от тях българи са точили кредитните карти.

Мафиотите са го правели посредством скимиращи устройства. Бандата е върлувала няколко години и мнозина са били опарените. Според направената инспекция името на Георги Ташев не е измежду арестуваните. Но има безспорни доказателства, че Джино е бил доста непосредствен с тартора на бандата-Георги Мартов.

Мицубишито бил притежател на автокъща VIP Auto Connection в Чикаго. Той е „ отговорен ” за запалването на пристрастеността на Джино към бързите коли. Според българите от чикагската общественост Джино не е претърпял злополука.

Той е бил пребит свиреп от членовете на бандата поради това, че ги е издал на служителите на реда. И колкото да отървал гибелта. Но има възможност брадъра в никакъв случай да не стъпва обикновено на крайници си.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР