Джино Бианкалана и Кристиана Калева са в процес на развод

...
Джино Бианкалана и Кристиана Калева са в процес на развод
Коментари Харесай

Без душа! Джино Бианкалана остави 5-месечно бебе без „тати“ у дома, защото „тати“ е много прост

Джино Бианкалана и Кристиана Калева са в развой на бракоразвод по-малко от 6 месеца след сватбата си. Звучи неуместно, само че истината е, че основният провинен за раздялата е двукратният първенец на „ Биг Брадър “.

Джино пусна обява, с която загатна, че той е изоставил Криси. Може и по този начин да е, само че той го е направил поради голямата разлика в умствения им багаж.

Както е известно, Джино е извънредно криво-ляво момче, което се интересува единствено от външния си тип, колата си и което не е прочело нито една книга през живота си. В същото време жена му е квалифициран доктор.

След като щерка им се родила през януари, двойката почнала редовно да се кара. Кристиана очаквала от Джино да й оказва помощ в гледането на бебето, а в това време той не обичал да се задържа у дома.

Все отново Джино можеше да направи компромис в името на бебето и да даде втори късмет на брака си. Той обаче бил праволинеен.

Говори се, че жена му постоянно се срамувала от него при събирания с нейни другари, тъй като той нямал грам обща просвета. Брадърът можел да се включи в диалог единствено за коли. При всички останали тематики стоял и мълчал, което дразнело брачната половинка му и довело до многочислените скандални посред им.

Джино и Криси се срещнаха в болничното заведение, където тя тогава работеше, а той постъпи като пациент след зверска злополука. Той й предложи брак през август предходната година, а венчавката се извърши в стеснен кръг през януари тази година.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

 

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР