Джино Бианкалана е на прага на депресия, призна самият той.

...
Джино Бианкалана е на прага на депресия, призна самият той.
Коментари Харесай

Джино проплака отчаяно в тотална депресия: Ни жена, ни дете, нищо не става от мен!

Джино Бианкалана е на прага на меланхолия, призна самият той. Този декември ергенът ще се приближи с още една година до 40-те, което в допълнение нагнетява тъгата му, че към момента не е срещнал огромната обич и не е основал свое семейство, научи HotArena.

„ Бах ти депресията! Ни жена, ни дете, нищо не става от мен! ”, оплака се Джино оня ден в Къщата на „ Биг Брадър: Most Wanted ”. Последната връзка на българина, който от години живее в Съединени американски щати, завърши в средата на лятото. Отново откакто Джино заявява сериозните си планове с пръстен. „ Пръстен си правя подарък на всяка втора. Няма нещо ново… Да са живи и здрави. Имал съм – дал съм. Като нямам, няма да дам… ”, разяснява тематиката Гино Ташев броени дни преди да се включи за повторно в риалитито.

Жената, с която всички имаха вяра, че най-накрая ще сътвори семейство, е полякиня и се споделя Изабела. С нея Джино се познаваше от дълго време, само че любовта им се разгоря откакто претърпя серия от интервенции, наложили се поради тежката злополука, която претърпя в Съединени американски щати. „ Имам да погасявам $2,6 млн. Застраховката покрива част, само че останалите ще би трябвало да ги погасявам, несъмнено цялостен живот. А имам още една интервенция, както и една пластична, защото кракът ми е към този момент много деформиран ”, показа Джино.

Не сериозната сума, която ще изплаща, е причина за отрицателното му прочувствено положение, а фактът, че към момента не е срещнал любовта. Въпреки че във „ ВИП Брадър ” през 2015 година, в който бе победител , Джино направи впечатление  като любезен джентълмен и добре учтив млад мъж, в персонален проект по този начин и не му провървя. Той има зад тила си един негоден годеж с певицата Джена . Днес тя е щастливо омъжена за музиканта Атанас Стоев, от който има наследник. След разлъката с фолкпевицата Джино дълго време бе самичък, след което стартира романса си с Изабела. Всички негови близки и другари бяха уверени, че ергенът най-накрая е намерил щастието. Очакваха с неспокойствие новината за женитба, изключително откакто Джино й подари пръстен. В разгара на това лято обаче младият предприемач изненадващо постави завършек на връзката си с Изабела, написа " Уикенд ".

Тези дни в Къщата на „ Биг Брадър Most Wanted ” Бианкалана още веднъж показа концепцията си да заплати на някоя красива жена да му роди дете. „ След тази Нова година, в случай че не съм женен или най-малко благоприятен, давам Щатски долар 10 000 да изпълня на някоя фурната и да ми даде детето ”, не скри гнева си Джино против неблагоразположението на ориста си в любовен проект. И преди е казвал, че точно да бъде татко е най-голямата му фантазия. Джино желае повече от всичко да има дете, на което да се посвети. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР