Джина Стоева е една от най-нестандартните поп фолк изпълнителки през

...
Джина Стоева е една от най-нестандартните поп фолк изпълнителки през
Коментари Харесай

Известна фолкпевица с емоционално откровение

 Джина Стоева е една от най-нестандартните поп фолк изпълнителки през годините, само че освен поради визията, а и най-много поради държанието си. Потвържденията за това са чести в всекидневието й, напомня Блиц. Красавицата напълно не наподобява на множеството си колежки, които преди присъединяване, да вземем за пример, наложително посещават козметични студиа, фризьори, маникьористки и така нататък, с цел да наподобяват съвършени. Вместо това Джина избира да отиде на черква.

А повода е повече от прочувствена - покрай обитаемото място, където бе присъединяване й, се намира и вторият по величина храм във Видинската епархия, повдигнат в чест на Успение Богородично. Историята му мощно я впечатли...

" В село Арчар открих един прелестно поддържан молитвен дом, съхраняващ вярата и духа на Българите. Помолих се най-много за здраве за мен и щерка ми Ивая. Настръхнах, когато го отключвах, чувството е необичайно, само че хубаво.

Поверието е, че отключиш ли черква, си отключваш шанса. Дано да е по този начин. Имам потребност от повече шанс, изключително в персонален проект. Сега, когато видях какво благополучие е да бъда майка, се надявам Господ да ме подари с още едно дете.

Не съм намерила бащата и не го диря непременно, само че ще се веселя един ден да ми се случи ", разяснява Джина.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР