Джина Иванова от Трамвай No. 5 издирва съседа, който е

...
Джина Иванова от Трамвай No. 5 издирва съседа, който е
Коментари Харесай

Тежка драма сполетя Джина от “Трамвай No. 5”! Певицата загуби три от…

Джина Иванова от Трамвай No. 5 търси съседа, който е прострелял три от котките й с въздушна пушка. Певицата призна, че до момента не е имала спор  с комшиите, защото разноските и грижите за бездомните животни са поети от нея, написа “Телеграф”.

„ От 20 години се грижа за котките. Случаят е подобен, че аз не съм видяла индивида, околните съседи също. Разбрах по признаците на самите животни. Три куцаха със задните крайници, след седмица една от тях спря да се храни, дишаше тежко. Грабнах я и потеглих по лекари. Съответно й направиха фотоси на белия дроб и сърцето, с цел да открият къде е казусът и видяха сачмите. Имаше две сачми, една в белия дроб и е една в коремната празнина. Цяла седмица се борихме за оцеляване на животното. В събота се наложи да го приспим “, споделя Джина.

Тя не изключва да има още уцелени животни. Джина споделя още, че до момента не е имала проблем с животните. Пазарува и готви, като на месец дава към 200 лв. за храна. Всички котки са кастрирани и тя се грижи за тяхното здраве.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР