Джим Креймър, водещ на CNBC, е оптимист за икономиката на

...
Джим Креймър, водещ на CNBC, е оптимист за икономиката на
Коментари Харесай

САЩ ще се размине с рецесия, бичият пазар е на хоризонта – Джим Креймър

Джим Креймър, водещ на CNBC, е оптимист за стопанската система на Съединени американски щати, като счита, че възможен спад към този момент не съставлява забележителна опасност. Той отдаде тази убеденост на мощните резултати на водещите компании, регистрирани на фондовия пазар.

В неотдавнашния епизод на предаването “ ” по CNBC Креймър призна, че след оповестеното от Фед в четвъртък повишение на лихвените проценти на фондовия пазар е имало леко оттегляне. Въпреки това той акцентира, че като цяло пазарът остава постоянен, с помощта на забележителните резултати на обществените компании.

Креймър насърчи феновете да не губят религия в продължаващия бичи пазар, като им подсети, че периодическите спадове на пазара са естествени, изключително когато вложителите са прекомерно въодушевени. Той преглежда сегашните разпродажби като рутинно оттегляне, а не като сериозен спад, за разлика от по-драстичните спадове, следени през предходните десетилетия, когато пазарът е изглеждал постоянен.

Телевизионният водещ акцентира, че опасността от криза към този момент не се вижда на хоризонта, а тази позитивна вероятност е подкрепена от изключителните резултати и мощните основи на доста обществено търгувани компании. С оглед на това той предложи закупуването на акции в интервали на уязвимост да бъде рационална тактика.

Правейки исторически паралел, Креймър съпостави настоящия напредък на фондовия пазар с интервал преди към 40 години, когато акциите са претърпели доста рали. Той посочи, че актуалният пазар се характеризира със забележителен брой висококачествени акции със мощни салда и обещаващи вероятности – обстановка, която припомня на интервала без криза от края на 80-те и началото на 90-те години на предишния век.

Въпреки използването на строги парични политики от страна на Фед, Креймър е уверен, че солидната основа на тези обществени компании ще продължи да води до повишение на цените на акциите. Той остава оптимист за бъдещето, защото постоянно се регистрират мощни стопански индикатори на фона на напъните на Фед да ръководи стопанската система.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР