Джим Кери се сбогува с шантавата си комедийна персона за

...
Джим Кери се сбогува с шантавата си комедийна персона за
Коментари Харесай

Джим Кери минава в психарски режим

Джим Кери се сбогува с шантавата си комедийна личност за задачите на престъпната психо драма “True Crimes ” (известен и с различното заглавие “Dark Crimes ”), разказваща за убийството на прочут полски предприемач, което е разказано със забележителни детайлности в дебютния разказ на писателя Кристиан Бала, който се трансформира в основен обвинен. Филмът е сниман в Краков, Полша. Джим Кери излежда трансформиран и тъмен. В действителния живот той се изложи с няколко тежки изцепки и залитания и доста хора започнаха да се притесняват за неговото душевно здраве. Наскоро той нарисува саркастичен портрет на Доналд Тръмп и стана следващата истерична звезда в атака против американския президент.
 s9_3_3k  s9_2_3k  s9_1_2k
Главната женска роля се играе от екстравагантната европейска звезда Шарлот Генсбур, която се потвърди като смела изпълнителка във филмите на провокатора с камера Ларс Фон Трир.

Режисьор на “True Crimes ” е Александрос Авранас, а в функциите с изключение на Джим Кери и Шарлот Гейнсбур са още Мартон Чокаш, Елени Русину, Пьотр Гловацки, Анна Полона, Агата Кулеша, Мая Осташевска и други.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР