Джим Кери очевидно е готов да се оттегли от легендарната

...
Джим Кери очевидно е готов да се оттегли от легендарната
Коментари Харесай

Джим Кери слага КРАЙ на кариерата си: Направих достатъчно!

Джим Кери явно е подготвен да се отдръпна от именитата си актьорска кариера след 40 години в бизнеса. 60-годишният артист промотира идващия си (и финален?) филм, “Соник: Филмът 2 ” в телевизионно шоу, когато загатва, че това най-вероятно ще бъде последният му филм.
И до момента в който водещият остава заинтригуван, тъй като не може да разбере дали Кери се майтапи, артистът добавя: “Да, вероятно… отнасям се много съществено към това ”.

Все отново той не наподобява изцяло сигурен, добавяйки: “Зависи, в случай че ангелите донесат някакъв сюжет, написан със златно мастило, който ми споделя, че ще бъде в действителност значимо хората да го видят, може да продължа, само че си взимам отмора. ”

Той добави: “Чувствам се, и имам възприятието, че това е нещо, което в никакъв случай няма да чуете да каже друга звезда, само че имам задоволително, направих задоволително. Аз съм задоволителен. ”
Докато Кери няма повече кино планове след “Соник: Филмът 2 ”, той се завръща в нов специфичен специален Netflix план в чест на Боб Сагет, с присъединяване на Крис Рок, Джон Майер, Джон Стамос и Джеф Рос.

„ Боб беше просто скъп. Той беше любящ, беше занимателен, беше болен. Чувството му за комизъм беше непоносимо ” показа Кери. Той също по този начин разкри, че ще трансформира своите творби на изкуството в NFT.

„ Ще показва някакво необичайно изкуство, което е комбинация от живопис и изречена дума, която навлиза в моите екзистенциални размисли “, споделя Кери.

Актьорът се завръща като доктор Роботник в евентуално последният му филм “Соник: Филмът 2 ” който към този момент е по кината.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР