Джим Харбо се готви за мач за националната титла, но

...
Джим Харбо се готви за мач за националната титла, но
Коментари Харесай

Джим Харбо отправя молба за големи съкращения на заплащането на колежанските играчи: „Ограбване на същия влак“

Джим Харбо се готви за мач за националната купа, само че това не го е спряло да даде мнението си за цялостното положение на колежански футбол.

Треньорът на Мичиган, до момента в който говореше с кореспонденти в събота преди националния шампионат по колежански футболни плейофи против Вашингтон в понеделник, Харбо сподели, че е време играчите да се включат в проект за шерване на приходите.

60-годишният Харбо се застъпи за съкращения от 5 до 10 % на заплатите на треньорите и админите и телевизионните покупко-продажби, с цел да се реализира концепцията, заяви Пийт Тамел от ESPN.

„ Имаше една сентенция: „ Стари вагони – татко ми ги е употребявал, брат ми ги е употребявал – като, хей, „ Ние всички ограбваме един и същи трен тук “, сподели Харбоу, съгласно ESPN. „ Като треньори, админи, медии, телевизионни станции, конференции, NCAA. И тези, които в действителност ограбват влака, тези, които в действителност могат да бъдат засегнати, получават доста малко парче. Така че и това би трябвало да се промени. Това би трябвало да с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР