Джим Джордан загуби втория си опит да стане председател на

...
Джим Джордан загуби втория си опит да стане председател на
Коментари Харесай

Джим Джордан загуби втория си вот в кандидатурата за председател на Камарата на представителите на САЩ

Джим Джордан загуби втория си опит да стане ръководител на Камарата на представителите на Съединени американски щати като опозиция от редовия състав против кандидатурата му набъбва в камарата.

Десният Охайоан още веднъж не съумя да получи нужните му 217 гласа, откакто 22-ма от сътрудниците му републиканци гласоподаваха против него, двама повече от направи това във вторник.

Източник сподели на BBC, че Камарата ще се събере още веднъж в четвъртък, с цел да гласоподава за трети път кандидатурата на господин Джордан.

Камарата без водач към този момент преглежда авариен проект на фона на продължителната конкуренция.

Минаха 15 дни, откогато Кевин Маккарти беше свален с невиждан прелом, ръководен от дясна секта.

Без ръководител долната камара на Конгреса не е в положение да приема законопроекти или да утвърждава настояванията на Белия дом за незабавна помощ. Това включва евентуална помощ за Израел на фона на войната му с Хамас.

Какво прави ръководителят на Камарата на представителите на Съединени американски щати? Следващият ръководител на Съединени американски щати ще наследи токсичен потир

Някои законодатели предложиха овластяване на настоящия ръководител на Народното събрание Патрик Макхенри за краткотраен интервал от 30 до 90 дни.

Идеята беше препоръчана от членове на двете партии, само че не е ясно дали подобен ход има задоволително поддръжка измежду републиканците като авариен вид.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР