Джигитите във Враца продължават да се множат, установи проверка на

...
Джигитите във Враца продължават да се множат, установи проверка на
Коментари Харесай

Нямат спирачки! Вижте поредния джигит с БМВ във Враца, лети с над 200 км/ч. /снимки+видео/

Джигитите във Враца не престават да се множат, откри инспекция на организация BulNews. Изглежда подрастващите, а и освен, нямат боязън от тежката ръка на Закона, та даже си мислят и че са над него.
Вече ви съобщихме за няколко младежи, които си разрешават не един път и два пъти да нарушават разпоредбите за придвижване по пътищата, а някои от тях бяха и съществено глобени.
Селекцията ни от джигити обаче продължава да пораства и към групичката, която е горда от известността си поради BulNews, прибавяме още един.
В редакцията ни постъпи следващ сигнал за хитрец на 25 години, който безусловно хвърчи из улиците на регионалния град, а скоростта, с която се движи, е в пъти над разрешената оптималната такава.
Мартин Петков е, най-вероятно, горделив притежател на БМВ с регистрационен номер А 6029 Наказателен кодекс. Според сигнала, стигнал до нас, той постоянно качва видеа на сторита в профила си в инстаграм. На тях се вижда, че колата му съвсем лети в града с над 100 км/ч, а на излизане от регионалния център, скоростта минава даже 200 км/ч.
Негови познати разясняват, че той е фен на високия адреналин, поради което е купил и мощното си БМВ. Хора от неговите среди считат, че по този метод Мартин Петков придобива по-голямо самочувствие и печели уважението на по-малките от него, които, за жалост, вървят по неговите стъпки.
Изглежда всеобщо младежите във Враца не си дават сметка какво може да последва, шофирайки по този рисков метод. Публична загадка е, че дрифтенето в града и организирането на гонки от години тормозят врачани. Най-редовно натоварените булеварди като „ Втори юни “, „ Демокрация “, „ Мито Орозов “ и „ Васил Кънчов “, откъдето е и едното видео на Мартин, постоянно биват превръщани в писти. Джигите употребяват вършиме и равни прави, с цел да си мерят достолепията, натискайки газта до ламарината, а по-късно се хвалят с видеа във фейсбук, инстаграм и Тик-Ток. 
Агенция BulNews приканва полицията да се самосезира и по този случай, до момента в който не се е стигнало до случай, който може да бъде и с съдбовен край. Време е врачани да живеят умерено и да не треперят, до момента в който вървят пешком или карат съзнателно колите си, че някой недоразвит ментално хитрец, ще ги зачисти на пътя.
От своя страна медията ни остава отворена за всевъзможни сигнали за нарушавания и ще продължи да отразява деянията на всички, разрешили си да нарушават спокойствието на локалните, както и Закона за придвижване по пътищата.
Видеата можете да видите    и 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР