Джигити правят гонки в подземен паркинг на столичен мол. Млади

...
Джигити правят гонки в подземен паркинг на столичен мол. Млади
Коментари Харесай

Джигити правят гонки в подземен паркинг на столичен мол

Джигити вършат гонки в под земята паркинг на столичен мол. Млади притежатели на остарели модифицирани бмв-та, голф-ове и други тестват скоростите на колите си на подземното равнище на търговски център съвсем всяка вечер. 

" Снощи млад мъж с БМВ за малко да ни отнесе. Пресичах с детето си в мола, когато колата зави отдясно и се насочи с гневна скорост. Едвам успяхме да се отдръпнем обратно, водачът дори не направи опит да понижи или спре ", описват консуматори в обществените мрежи.
Kола прави рискови дрифтове в кв. Западен парк в София и заплашва живота на инцидентни хора
Няколко следващи вечери към 22.00 часа кола прави дрифтове в кв. Западен парк на последната спирка на рейсове 72 и 77. Шумът е непон...
Прочети повече
" Това не е за първи път! Почти всяка вечер е, опасявам се да паркирам на подземното равнище. Понякога 2 или 3 коли се състезават. Има камери единствено на входовете и изходите на мола. Ръководството би трябвало незабавно да предприеме ограничения и да реализира надзор ", написа други възмутени очевидци. 

Те описват още, по какъв начин вечерно време на подземното равнище мирише мощно на марихуана, рядко там се вижда защита. Според тях възрастните охранители се опасяват да влизат в пререкания с нападателните младежи, които се събират там. 

Още от СОФИЯ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР