Джигит помете дете с Мерцедес“-а си във Вършец и избяга,

...
Джигит помете дете с Мерцедес“-а си във Вършец и избяга,
Коментари Харесай

Кошмарен инцидент! Джигит с „Мерцедес“ блъсна дете във Вършец и избяга

Джигит опустоши дете с „ Мерцедес “-а си във Вършец и избяга, оповестиха от Министерство на вътрешните работи в Монтана.
Пътният случай е станал нощес, към 20.30 часа, в кв. „ Изток “. 48-годишен локален гражданин се движел с лек автомобил " Мерцедес МЛ 270 СДИ " по ул. „ Пета “, когато блъснал 8-годишно момиче, като го блъснал с предната лява врата на джипа. 
Пострадалото дете е прегледано във Филиала за незабавна помощ във Вършец и е превозено към монтанската болница. Детето е настанено за лекуване там с данни за фрактура на лявата подбедрица, само че без заплаха за живота. 
Водачът на лекия автомобил не уведомил органите на Министерство на вътрешните работи и не останал на мястото на злополуката. По-късно същият е открит и тестван за приложимост на алкохол с техническо средство, като тестът е негативна. На местопроизшествието и на лекия автомобил са осъществени огледи. 
По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 343, алинея 1, б. " б ", вр. член 342, алинея 1 от Наказателен кодекс.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР