Джигит от Врачанско спретна сцена, достойна за филм от поредицата

...
Джигит от Врачанско спретна сцена, достойна за филм от поредицата
Коментари Харесай

Бързи и яростни! Джигит от Врачанско се опита да изблъска кола от пътя

Джигит от Врачанско спретна сцена, почтена за филм от поредицата „ Бързи и гневни “, научи BulNews.bg. Мъжът преследвал друга кола, като се опитал да я изблъска от шосето.
Случката се разиграла а 22 април предходната година, само че едвам в този момент причинителят бе изправен пред съда да дава отговор за постъпката си. От документите по делото излиза наяве, че обвиненият М.З.Г. е незает, със приблизително обучение, неженен и към този момент е имал спречквания със закона и е осъждан за други прегрешения.
Куриозното е, че екшънът е станал на улица „ Алея на мира и дружбата “ в Оряхово. М.З.Г. от градчето карал лекия си автомобил „ Фолксваген Пасат “. По неустановени по време на делото аргументи, той се агресирал на различен участник в придвижването – негов съгражданин с букви К.Е.М.
Шофьорът на „ Пасат “-а се показал като същински Вин Дизел зад кормилото и почнал зрелищна гонка. Той преследвал другата кола, а когато съумял да я настигне, застанал пред нея и я засякъл. Агресивното държание на пътя на джигита обаче не спряло дотук. Той основал действителна причина за живота и здравето на лидера на другата кола, като се опитал да го избута от пътя.
Магистратите от Оряхово са безапелационни, че дейностите на обвинения са непристойни, жестоко нарушаващи публичния ред показват очевидно пренебрежение към обществото. По тази причина те му наложили присъда 1 година пробация и го лишили от правото да ръководи кола за 6 месеца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР