Джигит даде всичко от себе си, за да произведе пътно-транспортно

...
Джигит даде всичко от себе си, за да произведе пътно-транспортно
Коментари Харесай

Нелепо: Какво прави този джигит пред мол в Пловдив?!

Джигит даде всичко от себе си, с цел да създаде пътно-транспортно произшествие на кръстовището сред ул. " Гладстон " и бул. " Руски ". От фрагменти, снимани с видеорегистратор, ясно се вижда по какъв начин водач на мрачен седан е спрял в междинна лента на червен светофар, написа TrafficNews.
Изведнъж водачът взема решение, че не желае да чака и прави нелепа маневра към прилежащата лента, където има ръкав за дясно завиващите. В това време автомобилът с видеорегистратора се движи точно в това платно и едвам не трябва отвеян от неочакваното " изхитряване " на сътрудника му на пътя.

Само навременното набиване на спирачки избавя снималия видеото от сигурен удар и по този начин съумява да се оправи невъзмутимо с отнетото си преимущество. Според него колата извършител е била ръководена от юноша, придружаван от двама свои връстници. Човекът съответно е обрисувал номера на джигита, евентуално с цел да насочи предизвестие към пловдивските водачи да внимават, в случай че видят транспортното средство на пътя.

Старателният опит за ПТП за благополучие няма триумф, само че пък обстановката се случва на метри от входа на огромен търговски център, където непрекъснато има човекопоток. Ако имаше и други участници в придвижването, случаят е съвсем неминуем.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР