Джиджи Хадид роди само преди няколко месеца и веднага се

...
Джиджи Хадид роди само преди няколко месеца и веднага се
Коментари Харесай

Как Джиджи Хадид се изложи

Джиджи Хадид роди единствено преди няколко месеца и незабавно се върна на подиума, показвайки забележителна топ форма. Не знаем по какъв начин я е пистаигнала и евентуално се е постарала, само че към този момент ще имаме едно мислено, когато споделя своите секрети за разкрасяване в обществените мрежи.
 Джиджи Хадид и връщането ѝ на работа четири месеца след раждането
Джиджи Хадид се върна на работа

И е в топформа

Поводът за подозренията ни е една от последните й появи онлайн, по-конкретно за Vogue, в която споделя по какъв начин поддържа кожата си.

От записа излиза наяве, че (по съвет на майка й) употребява паста за зъби, с цел да се оправи с акнето, което съгласно лекар изрично " не е добра концепция ", прецизират от Insider.

Въпреки че трикът на Хадид се ползва от редица млади майки, тъй като се счита за най-безопасен, той може много да утежни и обривите, и зоната към тях, споделя още кожният лекар Уолдорф.

А повода - множеството пасти за зъби съдържат съставки като натриев лаурил сулфат, флуорид и сода за самун, които нервират кожата. Особено нездравословен е натриевият лаурил сулфат, който унищожава нейната естествена мастна и протеинова преграда.
 Маскне, акнето, сензитивната кожа и по какъв начин й се отразява носенето на защитна маска
Как да се оправим с пъпките под маската

Защото очевидно още дълго ще ги носим

За битката с акнето, изключително с така наречен маскне, породено от защитните маски, госпожа Уолдорф предлага продуктите, богати на хипохлорна (HOCl) и салицилова киселина.

Ако и те не оказват помощ, тогава предписва местен антибиотик, като от време на време прибавя и противовъзпалително средство към сместа.

Това към този момент е друго нещо.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР