Джиджи Хадид не споделя много от личния си живот. Особено

...
Джиджи Хадид не споделя много от личния си живот. Особено
Коментари Харесай

Джиджи Хадид и плажните забавления с малката ѝ дъщеря

Джиджи Хадид не споделя доста от персоналния си живот. Особено пък що се отнася до 2-годишната ѝ щерка Кай, звездата е изключително дискретна.

Но, очевидно от време на време могат да се създадат изключения. Джиджи леко " открехна завесата " и даде опция на своите почитателите да надникнат в персоналния ѝ свят. Преди няколко дни тя показа няколко фотоси в Instagram от плажните си завършения с дребната Кай.

Джиджи не прецизира къде тъкмо прекарва слънчевата си ваканцията дружно със своето дете. Единственото, което 27-годишния модел написа под фотосите е, че отбелязва първите дни от новата година. И какъв по-добър метод има от плажа, топлината и морската вода.

И въпреки всичко, Джиджи не не помни да бъде внимателна. На фрагментите, които споделя, няма по какъв начин да забележим лицето на Кай. Тя е снимана или в тил, на раменете на майка си, или пък се вижда единствено част от ръката ѝ. По всичко наподобява, че моделът е виновен родител.

В тази връзка още през октомври, в изявление за People, майката на Джиджи - Йоланда Хадид се изрече ласкаво за щерка си и нейните наставнически умения. " Джиджи е феноменална майка, изключително добра и всеотдайна ", сподели тогава 59-годишната Йоланда.

Преди месец пък Джиджи похвали някогашния си другар Зейн Малик и татко на детето ѝ, че е провел " най-хубавото празненство ". А мотивът бе вторият рожден ден на Кай.

Самата Хадид е споделяла нееднократно какво е възприятието да бъдеш майка. Пред Sunday Today тя съобщи че Кай е " благословия ". И добави: " Мисля, че тя е талант. Макар, евентуално, всеки родител да споделя това за детето си. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР