Джиджи Хадид изтри профила си в Twitter като заяви, че

...
Джиджи Хадид изтри профила си в Twitter като заяви, че
Коментари Харесай

Джиджи Хадид каза "чао" на Twitter: "Помийна яма, пълна с омраза и фанатизъм!"

Джиджи Хадид изтри профила си в Twitter като съобщи, че го е направила поради последните промени в обществената мрежа. Причината за нейното неодобрение са дейностите на новото управление - по-рано създателят на SpaceX и Tesla Илон Мъск купи компанията и към този момент съумя да направи редица значими промени.

" Twitter от ден на ден замязва на клоака, цялостна с ненавист и фанатизъм ", съобщи Джиджи. „ Не желая да имам нищо общо с него. ”

Според нея обществената мрежа " към този момент не е безвредно място " и платформата може да " аргументи повече щета, в сравнение с изгода ".

Виж още: След уволненията в Twitter: Фейсбук и Instagram също понижават чиновниците

В края на обявата тя прибавя и туит на съветника по правата на индивида Шанън Радж Сингх, която споделя, че " целият екип по правата на индивида е уволнен ".

На 28 октомври стана ясно, че Илон Мъск е приключил договорката за закупуване на Twitter, напомня БГНЕС. След това той пое самичък ръководството на компанията, като уволни висшия мениджърски екип и редуцира доста чиновници. Бившите чиновници на компанията получиха писмо, в което се показва, че " съкращаването на личния състав е належащо, с цел да се подсигурява триумфът на компанията в бъдеще ".

Илон Мъск разгласи и въвеждането на платена верификация на сметки, което провокира рецензии от страна на доста консуматори. Според известия в медиите, към един милион консуматори са напуснали обществената мрежа, откакто Мъск е поел ръководството на Twitter.

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР