Джиджи Хадид и Брадли Купър излязоха на среща в Ню

...
Джиджи Хадид и Брадли Купър излязоха на среща в Ню
Коментари Харесай

Нова звездна двойка - Джиджи Хадид и Брадли Купър?

Джиджи Хадид и Брадли Купър излязоха на среща в Ню Йорк. Преди дни папараци снимаха двамата на излизане от ресторант Via Carota. Това оповестява Daily Mail, представен от Elle.

Изданието не разполага с детайлности по какъв начин е протекла вечерта, само че двамата са си тръгнали с една и съща кола. Случилото се незабавно предизвика клюки, че артистът и хубавицата са новата звездна двойка. Дали това в действителност е по този начин, или срещата е била чисто другарска, следва да разберем, написа varna24.bg.

Нека напомним, че на Джиджи беше приписвана спекулация с Леонардо ди Каприо, който е другар с Брадли Купър от към 20 години. Моделът и артистът постоянно бяха виждани дружно, в това число в ресторант с родителите на Лео. Феновете на Ди Каприо се съмняват, че той в действителност е имал връзка с Джиджи, защото по времето, когато излизаха дружно, манекенката към този момент бе на 27 години, а Лео е прочут с това, че избира девойки под 25. Сега той излиза с 25-годишната Витория Черети.

Що се отнася до Купър, той постоянно се вижда с Ирина Шейк, само че това не е изненадващо, тъй като отглеждат дружно щерка си Лия и след раздялата си резервираха положителни връзки. От време на време в пресата се появяват клюки, че са се събрали – някои от тях настояват, че Шейк желае да се омъжи за Брадли и че двамата даже възнамеряват второ дете. Но към момента няма удостоверение за това. През лятото Ирина Шейк стартира спекулация с някогашния брачен партньор на Жизел Бюндхен Том Брейди и няколко пъти бе хващана от папараци да влиза в хотела или дома му.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР