Джиджи Хадид е един от най-красивите модели в света. Точно

...
Джиджи Хадид е един от най-красивите модели в света. Точно
Коментари Харесай

Джиджи Хадид: Нямам пластични операции и филъри

Джиджи Хадид е един от най-красивите модели в света. Точно поради това тя е често  избирана да бъде лицето на една или друга  рекламна акция на разнообразни марки. 

Има хората считат, че нейната хубост не е естествена, че Джиджи си е правила корекции по лицето. Тя обаче бързо опроверга тези клюки и съобщи напълно ясно мнението си по тематиката.

Виж още:

По време на онлайн среща с гримьор тя приказва намерено за пластичните интервенции, грижата за кожата и по какъв начин лицето ѝ се трансформира по време на бременността.

Супермоделът чака първото си дете от Зейн Малик. Бебето би трябвало да се появи през есента, написа Evening Standard.

„ Хората мислят, че си поставям филъри и по тази причина лицето ми наподобява кръгло. Винаги съм имала бузи и изключително в този момент, когато съм бременна “, споделя Хадид.

Виж още:

Красавицата добавя, че не вижда огромна смяна в себе си, макар че към този момент е в шестия месец. Някои консуматори упрекват Джиджи, че е употребила инжекции с ботокс.

Звездата опроверга изказванията, казвайки:

„ Винаги си мисля, че нещо ще се обърка. Мисля, че хората прибързват с неща, които остават по лицето им вечно “. Джиджи Хадид обожава да я гримират. Гримът за нея е инструмент, който се употребява за възстановяване и наблягане на красивото в едно лице.

Джиджи добавя, че се е научила да обича себе си и да се приема такава, каквато е. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР