Джейсън Шрайър от Bloomberg продължава да нищи ситуацията около CD

...
Джейсън Шрайър от Bloomberg продължава да нищи ситуацията около CD
Коментари Харесай

Медиен репортаж разглежда бонусите, които си разпределили шефовете на CDPR

Джейсън Шрайър от Bloomberg продължава да нищи обстановката към CD Projekt RED и всичко, което се случва в пост-Cyberpunk обстановката към полското студио.

Наскоро CDPR изнесоха следващ отчет пред своите акционери, от който станаха ясни няколко детайлности към положението на компанията и нейното разобличаване. Като да вземем за пример на недоволните от положението на последната им игра. Доста комфортно обаче, CDPR разкриват само обработените поръчки по програмата Help Me Refund – близо 30 000 от продадените 14 милиона копия на Cyberpunk 2077. На процедура излиза, че недоволните от положението на играта са били едвам 0.002% от всички закупили си играта. Студиото обаче не разкрива какъв брой са обслужените от трети страни поръчки за компенсиране. Като да вземем за пример тези, които са били обработени от Sony. Освен това, стана ясно, че CD Projekt са имали извънредно сполучлива във финансово отношение година, а шефовете на компанията са взели лъвския къс от „наградата“. Колко справедливо и съответно наподобяват тези бонуси на фона на фиаското със Cyberpunk 2077. Това се пита Шрайър в следващата си публикация, разглеждаща обстановката по горните етажи на компанията.

Така да вземем за пример, един от създателите на CDPR е получил близо 30 милиона полски злоти или съвсем осем милиона $. Марчин Ивински и Пиотр Ниелубович – по $6.3 млн., Адам Бадовски – $4.4 млн.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР