Джейсън Съдейкис и бившата му годеница Оливия Уайлд сияеха, докато

...
Джейсън Съдейкис и бившата му годеница Оливия Уайлд сияеха, докато
Коментари Харесай

Джейсън Съдейкис и бившата Оливия Уайлд сияеха на децата си в парка на Ел Ей... след края на 18-месечната битка за издръжка на дете

Джейсън Съдейкис и някогашната му избраница Оливия Уайлд сияеха, до момента в който гледаха двете си деца играйте в парк в Лос Анджелис в неделя

Осемгодишната връзка на някогашната двойка завърши през ноември 2020 година малко откакто Оливия стартира да се среща с наетия от нея артист Хари Стайлс (някога сред септември 2020 година и януари 2021 г.) на снимачната площадка в Палм Спрингс на втория й режисьорски филм, Не се притеснявай, скъпа.

Уайлд (родена Кокбърн) „ взе прекъсна връзката си с 30-годишната носителка на Грами през 2022 година след две години и той бързо се реалокира с другата британка Тейлър Ръсел.

Междувременно, Джейсън (роден като Даниел) беше видян с красивите актриси Лейк Бел и Елси Хюит предходната година, преди скрито да замени телефонни номера със създателката на Лоши сестри и звездата Шарън Хорган на афтърпартито на премиите Еми на 15 януари.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР