Джейсън Палмър, венчър капиталист в образователни технологии и бивш служител

...
Джейсън Палмър, венчър капиталист в образователни технологии и бивш служител
Коментари Харесай

Кой е Джейсън Палмър, дългосрочният кандидат, който победи Джо Байдън на първичните избори за Демократическата партия в Американска Самоа?

Джейсън Палмър, венчър капиталист в просветителни технологии и някогашен чиновник във фондацията на Бил и Мелинда Гейтс, завоюва събранието на демократите в Американска Самоа във вторник, планове на NBC News.

Палмър завоюва 51 гласа, макар че в никакъв случай не е посещавал територията, до момента в който президентът Джо Байдън завоюва 40 гласа.

" Никога не можеш да очакваш да победиш настоящ президент, само че аз обичам хората от Американска Самоа и те бяха толкоз прелестни с мен през последния месец ", сподели Палмър пред NBC News след плануваната си победа.

Палмър, значително незнайна фигура преди вторник, сподели, че е провел четири виртуални предизборни събития в Американска Самоа през последните дни и е спечелил няколкостотин гласа в първичните избори на демократите в Ню Хемпшир и Невада тази година.

Палмър също взе участие в гласуването в Колорадо и Върмонт във вторник и сподели, че взе участие в гласуването в 16 щата и територии през този...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР