Джейсън Момоа е американски актьор, режисьор, сценарист, продуцент и модел.

...
Джейсън Момоа е американски актьор, режисьор, сценарист, продуцент и модел.
Коментари Харесай

Женският блян Джейсън Момоа стана на 42

Джейсън Момоа е американски артист, режисьор, сценарист, продуцент и модел. Роден е на 1 август 1979 година в Хонолулу, само че живее и израства в Норуок, Айова отгледан от майка си. Баща му е хаваец, а майка му е германка с ирландски и индиански генезис. Той е племенник на известните хавайски сърфисти Браян и Ръсти Киеуана. Момоа е висок 193 cm.

Известен е с функциите си на Ронан Декс в " Старгейт Атлантис “, Конан в " Конан Варварина “ (2011) и хал Дрого в телевизионния сериал на HBO – " Игра на тронове “. Най-нашумялата роля на Момоа сега е на Артър в " Аквамен " и " Лигата на справедливостта ".

Джейсън Момоа е женен за Лиса Бонет, която е някогашна брачна половинка на американския музикант Лени Кравиц. Въпреки това Кравиц и Момоа са много близки и даже се считат за семейство. Музикантът употребява обществените мрежи, с цел да честити рождения ден на филмовата звезда.

Лиса и Джейсън имат щерка - Лола Йолани Момоа, и наследник - Накоа-Уолф Манакауапо Намакаеха Момоа.

Звездата от " Аквамен " оглави класацията на " TC Candler " за 100-те най-красиви мъже. Леонардо ди Каприо зае последното място. Преди ден в класацията френският модел Тилан Блондо бе оповестена за най-красивата жена в света.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР