Джейсън Манфорд е на път да стане директор на Waterloo

...
Джейсън Манфорд е на път да стане директор на Waterloo
Коментари Харесай

Джейсън Манфорд се присъединява към Waterloo Road, заемайки роля, за която знае, че би бил „ужасен“

Джейсън Манфорд е на път да стане шеф на Waterloo Road – само че признава, че би бил цялостен отпадък в същинската работа.

Шоуто на BBC се завръща със своята 14-та серия по-късно тази година и комикът Джейсън споделя, че е пропуснал шанса да се причисли, откакто е бил захласнат от него по време на изолираност. Джейсън ще поеме ролята на Стив Савидж и постоянно се чудеше дали може да има бъдеще в класната стая.

Роденият в Манчестър артист сподели, че е „ мъртво горделив “ да бъде част от историята на шоуто, до момента в който се приготвя да изобрази шефа Стив, който има доста въздействие върху личния състав и учениците на учебното заведение. Новата му роля ще накара почитателите да се „ разпитват “ за ориста на сегашния шеф на учебно заведение Ким Кембъл, изигран от актрисата Анджела Грифин.

42-годишният Джейсън сподели: „ Какво наслаждение е да се присъединиш към актьорския състав и екипа на Waterloo Road, тъкмо тук, в моя роден град Манчестър. Децата ми и аз гледахме шоуто в iPlayer по време на блокиране. Това...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР