Джейсън Деруло съобщи радостната новина, че е станал баща за

...
Джейсън Деруло съобщи радостната новина, че е станал баща за
Коментари Харесай

Честито! Джейсън Деруло стана баща за първи път, разкри и името на бебето

Джейсън Деруло заяви радостната вест, че е станал татко за първи път. 31-годишният поп реализатор посрещнал първото си дете с приятелката си Джена Фрумс на 8 май, само че щастливата вест бе оповестена от самата двойка седмица по-късно, като качиха блага фотография в обществените мрежи. Щастливата майка качи няколко фотоси от стаята в болничното заведение, където е родила, както и няколко от вкъщи си.

Виж още:

" Малък взор върху първата седмица с нашия здрав и прелестен дребен крал. Сега животът има още повече смисъл и съм доста признателна. Много, доста, доста съм влюбена в това момченце и то е всичко, което не съм знаела, че ми би трябвало ", написа красивата нежна половинка на Джейсън в Инстаграм. Джена Фрумс изрази любовта си към Джейсън Деруло, който също участва на фотосите, които е качила. Феновете могат да видят по какъв начин изпълнителят се грижи за бебето, до момента в който приятелката му си почива.

Виж още:

Деруло побърза да разкрие, че името на бебето е Джейсън Кинг Деруло. Припомняме, че през март стана ясно, че Деруло чака дете от Джена, като още тогава се разбра пола на детенцето. Скоро изпълнителят показа, че няма самообладание да стане баща и се радва, че още един човек в света ще носи семейството Деруло.

„ Мисля, че съм направил много неща в живота си. Достигнах един миг, в който си споделих, че би трябвало да споделя тези триумфи с някого и осъзнах, че нямам наследник, който да продължи рода ми. Брат ми има единствено девойки, сестра ми – също и няма повече хора с фамилното име Деруло. Затова трябваше да се захвана за работа, с цел да има кой да продължи рода ни ", споделя той скоро пред Дрю Баримор.

Вероятно не знаете, че Джейсън и Джена се срещат във фитнеса преди година. Постепенно двамата се опознали и даже прекарали изолацията дружно, а в TikTok станаха цялостен шлагер, където споделят клипчета на които танцуват и се забавляват вкъщи.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/jasonderulo/, https://www.instagram.com/jenafrumes/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР