„Това е много несекси бизнес“: Как нетната стойност на певеца Джейсън Деруло скочи до небето с бизнес, оценен на 2 милиарда долара

...
Джейсън Деруло може да е постигнал музикален успех, но певецът
Коментари Харесай

Джейсън Деруло може да е постигнал музикален успех, но певецът търси различен бизнес път, за да стане милиардер.

Деруло, който трябва да стане треньор в „The Voice Australia“, се надява да стане милиардер чрез своите бизнес начинания, включително успешните му услуги за миене на автомобили.

Деруло е най-известен със статуса си на международна поп звезда, но той винаги търси следващата глава в живота си, която може да включва империя за миене на автомобили, която той сравнява с услуги за стрийминг като Spotify и Netflix.

Работа в автомивка

Според Деруло той е инвестирал в компания, която е революционна.

„Нарича се Rocket CarWash и Rocket Carwashes основно променя начина, по който хората си измиват колите. Така че това е невероятно съоръжение, разбирате ли? Влизаш и плащаш членство и можеш да измиеш колата си по всяко време“, каза Деруло пред Forbes. Деруло не е разкрил колко е инвестирал в компанията.

Той добави, че това не е обичайното бизнес начинание за знаменитости.

„Това е много несекси бизнес, но е чудовище . Това е като модела на Spotify и как Spotify промени музикалната индустрия. Това е Netflix и как Netflix промени филмовата индустрия... Ако мога да измия колата си по всяко време на много ниска цена, искам да кажа, че бие всяка друга автомивка там, особено че е по-добра от другите, “, посочва той, отбелязвайки, че това е бизнес на стойност 2 милиарда долара.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР