Джейн Стивънсън, парламентарен личен секретар (PPS) в Министерството на бизнеса

...
Джейн Стивънсън, парламентарен личен секретар (PPS) в Министерството на бизнеса
Коментари Харесай

Заместник-председателите на торите Лий Андерсън и Брендън Кларк-Смит подадоха оставки, след като подкрепиха поправките в законопроекта за Руанда

Джейн Стивънсън, парламентарен персонален секретар (PPS) в Министерството на бизнеса и търговията, също сподели, че би подкрепил бунтовническите ремонти към законопроекта за Руанда.

В взаимно писмо за оставка господин Андерсън и господин Кларк-Смит споделиха, че поддържат поправките „ не тъй като сме срещу законодателството, а тъй като като всички останали желаеме да работи ".

" Тази задача не е лесна и ние оценяваме финия баланс, който би трябвало да бъде реализиран.

" Като двама души, които са били на доста разнообразни политически пътешествия, един като човек, който е следвал същия път, по който доста гласоподаватели за първи път на последните общи избори, и различен, който цялостен живот е покровител на Консервативната партия, за двама ни беше голяма чест да служим като заместник-председатели на партия.

„ Нашата поддръжка за партията и това държавно управление остава мощна както постоянно и по тази причина сме толкоз буйни да създадем това законодателство да работи.

„ Въпреки това, ние изцяло оценяваме че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР