Джейн Сиймор иска да се завърне в ролята на Солитер

...
Джейн Сиймор иска да се завърне в ролята на Солитер
Коментари Харесай

Джейн Сиймор иска да се завърне в Бонд

Джейн Сиймор желае да се завърне в ролята на Солитер в различен филм за Джеймс Бонд.

71-годишната актриса взе участие с починалия сър Роджър Мур като момичето на Бонд във кино лентата от 1973 година „ Живей, а другите да умрат “ и разкри, че на драго сърце би се превъплътила в тази роля в предстоящ блокбъстър за сътрудник 007.

„ Разбира се, че бих се справила. Винаги съм казвала доста намерено, че ще се веселя просто да се разходя зад сцената и някой да каже: " Това ли е Солитер? “, показа тя пред „ Пийпъл “.

Звездата е била единствено на 20 години, когато е получила ролята на ясновидката, и признава, че не е имала визия какво да чака по време на фотосите на кино лентата.

„ Бях на 20 години, когато снимах кино лентата за Джеймс Бонд, и нямах визия какво се случва “, призна Джейн.

Звездата от „ Д-р Куин, лечителката “ се гордее, че е измежду определената група актриси, изиграли момиче на Бонд, и към момента поддържа всичко, обвързвано с 007. „ Подкрепям всичко, обвързвано с Бонд. Когато излизат книги за девойките на Бонд, подкасти или каквото и да е друго, постоянно се появявам “, сподели тя.

Джейн разкри още, че Роджър Мур, който умря на 89-годишна възраст през 2017 година, е обичаният ѝ сътрудник 007, и се гордее, че внуците ѝ са видели двойката дружно на екрана.

„ Разбира се, че това е Роджър Мур, тъй като той беше моят Бонд. С него беше просто прелестно да се работи. Най-прекрасното нещо е, че внуците ми видяха „ Живей, а другите да умрат “ за първи път оня ден и са захласнати. Те споделяха: Там е баба! Това е баба с Джеймс Бонд! “, показа още Джейн Сиймор. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР