Джейн Фонда проговори за рака си, който е преминал в

...
Джейн Фонда проговори за рака си, който е преминал в
Коментари Харесай

Джейн Фонда проговори за битката си с рака

Джейн Фонда проговори за рака си, който е минал в ремисия и размишлява какъв брой тежка е била борбата за здравето ѝ по време на лекуването.

Фонда мина по килима на международната премиера на новата ѝ комедия, 80 за Брейди, с която започва 34-ия годишен интернационален кино фестивал в Палм Спрингс.

Според Фонда тя е научила радостната вест, че ракът ѝ е в ремисия „ тъкмо преди 85-ия ми рожден ден, тъй че в действителност чествах “.



Фонда за първи път разкри, че е била диагностицирана с неходжкинов лимфом през септември. „ Това е доста лечим рак “, написа тя тогава. " 80% от хората оцеляват, тъй че се усещам огромен късметлийка. " Малко по-късно тя даде още настояща информация, в която написа, че „ любовта и поддръжката на нейните почитатели значат всичко за мен “ и означи, че се усеща „ по-силна, в сравнение с съм се чувствала от години “ след първото си лекуване с химиотерапия.

Въпреки това, говорейки с Едноличен търговец в петък, Фонда разсъждава върху режима на лекуване и изяснява: " Химиотерапията ме удари мощно. "

„ Това беше първият път, когато си помислих:„ Добре, това е, което множеството хора изпитват. Тъй като химиотерапията, която одобрявах, не била толкоз неприятна първоначално “, сподели тя, добавяйки, че станала все по-изтощаваща.



Фонда показа, че даже нейният рак е в ремисия, тя към момента намерила за значимо да разсъждава върху гибелта.

" Мисля доста за гибелта. През последните 30 години ", сподели тя. " Мисля, че това е здравословно нещо. Трудно е да живееш вярно, в случай че не мислиш за гибелта. "

" Другите култури не се опасяват толкоз от мисълта за гибелта, колкото ние “, добави тя. „ Прекарвам доста време в мислене за това и това направи живота ми доста по-добър. И когато получите диагноза рак, мислите за това още повече и желаете да сте сигурни, че ще свършите нещата, които желаете да свършите, тъй че когато му пристигна времето, няма да съжалявате доста. "

Фонда споделя, че битката с рака не я е разубедила да остане дейна, да работи настойчиво и да се възползва оптимално от времето си – в това число да отпразнува премиерата на новия си филм.



В идната комедия, " 80 за Брейди ", Фонда играе дружно с Лили Томлин, Рита Морено и Сали Фийлд като четири приятелки, които печелят билети за Супербоул и си слагат за задача да срещнат самия Том Брейди – а иконата на НФЛ в действителност играе самия себе си във кино лентата.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР