Джеймс Смарт е черен колан четвърта степен от академията на

...
Джеймс Смарт е черен колан четвърта степен от академията на
Коментари Харесай

Черният колан Джеймс Смарт впечатлен от българските атлети

Джеймс Смарт е черен колан четвърта степен от академията на Грейси Жиу-житцу в Кейп Таун под Rorion, Ryron и Rener Gracie. Той се занимава с жиу-житцу от 19 години и е първият Грейси инструктор, който прави школа отвън Лос Анджелис.

Джеймс бе в България по покана на Ангел Караиванов от столичния клуб "Martial Animals ", където той води няколко тренировки и направи безвъзмезден семинар по системата Грейси жиу-житцу.

Представяме ви извънредно видео, което Смарт снима за ММА.BG, в което черният колан споделя за това кои са неговите най-големи достижения, какво мисли за престоя си в България и по какъв начин съгласно него въздейства жиу-житцу върху децата.

"По отношение на децата в жиу-житцу считам, че това е най-хубавият спорт, който те могат да научат, " показа Джеймс за MMA.BG и добави:

"Дава им убеденост, демонстрира им по какъв начин работи тялото им, по какъв начин се движи. Изгражда доста физическа мощ. Имаме доста възпитаници - деца, които идват при нас с разнообразни проблеми - липса на внимание, психологични разстройства, аутизъм и какво ли още не. И родителите постоянно са ни казвали, че има осезаеми усъвършенствания у децата им - в държанието и в отношението им към другите хора. За децата това е ужасно прекарване. Това е доста добър метод да опознаят себе си и да изградят самонадеяност. "

След престоя си в България Джеймс Смарт е удивен от видяното и разпорежда огромни очаквания на Ангел, който публично получи кафявия си колан от точно Джеймс, и неговия клуб един ден да станат част от страхотната система за самозащита на Грейси.

Джеймс Смарт е пътувал по целия свят и е имал опцията да тренира с едни от най-хубавите спортисти от емблематичната фамилия, в това число и с Хелио Грейси.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР