Джеймс Милнър ще се завърне в игра за Ливърпул през

...
Джеймс Милнър ще се завърне в игра за Ливърпул през
Коментари Харесай

Глътка въздух за Юрген Клоп: Част от контузените играчи са пред завръщане

Джеймс Милнър ще се завърне в игра за Ливърпул през уикенда, а Наби Кейта ще бъде под въпрос, заяви асистент треньорът на Ливърпул - Пеп Линдерс. И двамата ще пропуснат мача за Купата на Лигата против Дарби Каунти в сряда, само че имат късмет да играят за шампионата против Саутхемптън.

Жоел Матип, Луис Диас и Диого Жота сигурно отпадат от оставащите два мача преди началото на международното състезание по футбол.

" Наби надали ще играе, ще бъде мъчно. Той към момента тренира самостоятелно. По-скоро може би гледаме към Саутхемптън за него ", съобщи Пеп Линдерс на конференция преди кръга.

" Милнър сигурно ще бъде подготвен за срещата със Саутхемптън, само че не и за тази на следващия ден. Жоел е покрай завръщане в подготвителния развой, само че едва ли ще го забележим през уикенда.

" Относно дълготрайните травми, Луис Диас едвам стартира бегови извършения и това са положителни вести, защото всички знаем какъв брой значим е той за нас. Надяваме се да ни помогне през втория полусезон. При Жота това ще отнеме повече време ".
 Ливърпул коства 4,45 милиарда $
Ливърпул коства 4,45 милиарда $

Търси им се купувач
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР