Джеймс Мидълтън почете покойното си куче Ела, като благодари на

...
Джеймс Мидълтън почете покойното си куче Ела, като благодари на
Коментари Харесай

Джеймс Мидълтън благодари на сестрите си и на терапията. Вижте защо

Джеймс Мидълтън уважи починалото си куче Ела, като благодари на лечението и на сестрите си, Кейт и Пипа Мидълтън, че му оказват помощ, до момента в който скърби за гибелта на домашния си любим.

постоянно е говорел намерено за психологичното здраве. В есе за " The Sunday Times " той пише за кучето си, което умря по-рано този месец на 15-годишна възраст от бъбречна непълнота.

 Добави изложение

 

„ Когато тя умря, бях цяла нощ с нея. Беше 5 сутринта. Дишането й ставаше все по-бавно и по-бавно. Тя си пое въздух и се вдърви — не я усетих да издиша — по-късно постепенно стартира да се отпуска. Чаках идващия мирис, само че той по този начин и не пристигна. Чаках и чаках, само че в това време се усещах удобно. Тя в никакъв случай не е страдала. Тя беше щастливо куче. "

 Добави изложение

 

 Добави изложение

 

споделя какъв брой значима роля е имала Ела в живота на семейство Мидълтън.

„ Цялото семейство пристигна да се сбогува. Не мога да приказвам от тяхно име, само че имам вяра, че тя е повлияла и на живота им. Лупо, кучето на Катрин и Уилям, беше едно от кученцата на Ела. Сестра ми Пипа и нейният брачен партньор имат кученце от Ела, както и други членове на фамилията. "

 Добави изложение
Лупо - кучето на Кейт и Уилям
Терапията и фамилията са  му помогнали да премине през този по този начин сложен интервал, а сестрите му са билинеговата най-голяма опора, като даже са посещавали с него част от лечебните сеанси.

„ Сестрите ми пристигнаха на някои от моите лечебни сесии. Винаги са били до мен в сложни моменти и са били до мен и в най-трудните моменти. За това съм постоянно признателен. ”

 Добави изложение
Джеймс и Пипа на Уимбълдън
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР