Джеймс Мидълтън, по-малкият брат на Кейт Мидълтън, от години се

...
Джеймс Мидълтън, по-малкият брат на Кейт Мидълтън, от години се
Коментари Харесай

Специалният подарък на Джеймс Мидълтън за Кейт и Уилям

Джеймс Мидълтън, по-малкият брат на Кейт Мидълтън, от години се занимава с отглеждане на животни и самият той отглежда шест лични кучета. Наскоро Джеймс написа в Instagram какъв брой хубаво е да имаш домакински любим. И разкрива, че е оказал помощ на доста свои другари и почитатели да вземат вярното решение по отношение на " четирикракото допълнение към фамилията ", както самият той се показва.

Често Джейм се връща и към детските си години, които е споделял с Кейт, в това число и към общите им домашни любимци. " Бях на 11, когато се сдобихме с първото си куче, Тили, и си припомням напълно ясно всичките усеща на неспокойствие и наслада от това събитие по този начин, като че ли беше през вчерашния ден ", споделя Джеймс.

Затова не е инцидентно, че преди време Джеймс направи превъзходен подарък на херцогът и херцогинята на Кеймбридж - нов домакински любим. Малкото кученце, порода кокер шпаньол е едно от шестте кученца, които ражда Луна - личното куче на Джеймс.

Въпреки че това се случи преди една година, Кейт Мидълтън и принц Уилям не споделят досега доста по отношение на новото попълнение с четири лапи в фамилията си.

Но пък Джеймс се грижи за това - неотдавна той показа очарователни фотоси на новия домакински любим от Кеймбридж дружно с неговите братя и сестри. Смята се, че новото кученце, чието име към момента не е разгласено обществено, е едно от трите черни кученца.

Новият кралски любим има същия цвят като Лупо - кучето на Уилям и Кейт, който те изгубиха през ноември, 2020 година Тогава двойката заяви тъжната вест със следното изказване в обществените мрежи: " Много тъжно - предишния уикенд нашият безценен Лупо умря. Той беше част от фамилията през последните девет години и ще ни липсва доста ", напомнят от People.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР